Onze websites

Kookstudio 25

Kookstudio 25

Voor Berry & Carola maakten we een zeer uitgebreide website. De bezoekers moesten direct een beeld krijgen van het ruime aanbod en  de vele  mogelijkheden. Fris, strak, toegankelijk en aantrekkelijk. Ook de zoekfunctie optimalisatie (SEO) en advertentiecampagnes hebben we verfijnd.

Montessorischool-Spijkenisse

Voor het hoofd van de Montessorischool hebben we in wordpress een zeer uitgebreide website gebouwd die ze zelf (beperkt)kunnen  aanpassen.
Let op, hiervoor is naast computerkennis ook wel de basiskennis van WordPress vereist.

Petra van Ooijen interieurdesign

Interieur design

Petra  van Ooijen zocht een website die goed weergeeft wat ze doet en op welke manier ze te werk gaat. Ook wilde ze op haar website een paar voorbeelden van haar werk laten zien.

Seaway Marine

Voor. Seaway mochten we een mooi project maken.
De vraag was om in de stijl van het logo op de hele website vormgeving door te voeren in het rood wit en blauw.
De hele  website moest in het Engels worden opgesteld in verband met de overwegend internationale bezoekers van de site.

Seaway marine trading
Moore

Moore

Met Moore zijn we op zoek gegaan naar een eenvoudige maar toch aantrekkelijke en stijlvolle website.

Deze site heeft naast de contactgegevens en een aantal  project impressies ook een directe link naar de LinkedIn pagina van Moore.
Op LinkedIn worden de meeste contacten  onderhouden.
Moore levert conceptrealisatie en projectmanagement.

Projectvloerleggen

 

Ronald en Patrick wilden makkelijk vindbaar zijn voor hun doelgroep; projectontwikkelaars.
Op hun website zie je hun werk en is er de mogelijkheid om eenvoudig en  direct met hun in contact te komen.
Ook zie je aan de hand van wat foto’s wat ze precies doen.

projectvloer leggen
Moore

Model pagina

Vroeger ging je als model langs de agenten om je werk te laten zien. Tegenwoordig kan dit ook zeer efficient via je eigen website.
Voor Sam hebben we haar portfolio in een carrousel op haar eigen website gezet om de verschillende fotostijlen te laten zien aan mogelijke opdrachtgevers/agents.

Vergaderen-Rotterdam

Ook voor Kookstudio 25 hebben we een aparte website gemaakt om de locatie onder de aandacht te brengen als een huur vergaderruimte inclusief catering faciliteiten. Door de goede vindbaarheid in de zoekmachines worden regelmatig vergaderingen gereserveerd en verzorgd.

Vergaderen Rotterdam
Moore

Schilderwerken

l

Met Oscar van Leeuwen zijn we rond de tafel gaan zitten om zijn unieke vakwerk onder de aandacht te brengen. Oscar is een echte ambachtelijk vakschilder en dat zie je terug in zijn werk. Door middel van reclameborden op zijn werkplekken kunnen geïnteresseerden later direct naar zijn website gaan om een offerte aan te vragen of een afspraak te maken.

vLs

JB custom cars

Met de domeinnaam “GarageZuidland” hebben we voor Jim Blok met zijn garagebedrijf  JB Custom cars een website met prijslijst en alle diensten gemaakt.
Dit heeft Jim veel nieuwe klanten opgeleverd.
Weer een tevreden klant voor pund.

Garagebedrijf zuidland
Moore

The Seaway group

Op verzoek van Seaway hebben we nog een tweede ontwerp gemaakt. Deze website wordt waarschijnlijk de nieuwe uitstraling voor Seaway, World-wide Shipsupplier

SMT

A C S

Autopoetsen maar dan professioneel. Dat vroeg om een website met uitleg en  bedrijfsinformatie. Ook konden ze van ACS direct de  kwaliteits onderhouds producten presenteren  waarmee gewerkt wordt.
Handig en  overzichtelijk!

Garagebedrijf zuidland